Despre noi

Povestea Ottica.ro începe cu o familie. Călătoria noastră a început în 1998 cu o trusă de lentile, un polizor și pasiunea pentru ochelari bine făcuți.
 
Astăzi, dupa mai bine de 20 de ani și mii de ochelari, lentile și clienți mulțumiți suntem conduși de aceeași pasiune ca în prima zi și de țelul de a oferi pacienților un produs complet.
 
Am încercat pâna acum cu succes să ajutăm orice pacient, indiferent de complexitatea nevoilor sale. În cabinetele noastre ne place sa oferim tuturor pacienților timp și grijă și ne dorim să oferim aceeași experiență tuturor celor care aleg să lucreze cu noi și online.
 
Lucrăm toți ochelarii în laboratorul propriu cu cele mai moderne echipamente, dar și oferindu-i fiecărei perechi multa atenție și grijă.
Am pus mereu nevoile pacienților pe primul plan, așa că am remarcat cât de neplacute sunt accidentele sau pierederea ochelarilor pentru purtatori.
 
Așadar, știm cât de importantă este rapiditatea cu care putem livra ochelarii. Suntem singurul magazin online de pe piața din România care garantează trimiterea ochelarilor prelucrați în 48 de ore de la plasarea comenzii.
rame ochelari constanta

Ai nevoie de ajutor? Căută răspunsul pe pagina de întrebări frecvente sau contactează-ne